ASSOCIACIÓ RODAGAT protegim el gat de carrer
ASSOCIACIÓ RODAGATprotegim el gat de carrer 

Associació Rodagat : Qui som.

1. QUANT A NOSALTRES:

   RODAGAT.  Roda de Berà, Tarragona.

 

   L'estiu de l'any 2004, devant la proliferació de gats ferals ( gats de carrer ) a la zona de la platja de Roda de Berà, exactament al Roc de Sant Gaietà, uns quants veïns decidim demanar consell i ajut a l'associació Progat de Barcelona. Arrel d'aquest assessorament es comença a dur a terme el criteri d'actuació C.E.R. ( captura, esterilització i retorn a lloc d'origen ) i la gestió coherent de les colònies de gats de carrer amb la filosofia:  ESTERILITZAR PER NO SACRIFICAR.

 

2. QUI SOM?

 

   Som una associació de persones sense ànim de lucre, que dedica els seus esforços i bona voluntat a millorar la qualitat de vida dels gats de carrer a través d'una correcte gestió de les colònies, l'esterilització i el control d'aquests animals, evitant així el seu sacrifici.

 

3. QUE FEM?

 

   Promoure la gestió de colònies de gats de carrer per part de la ciutadania, d'una manera eficient i que faci possible la convivència de gats i persones, i que a la vegada sigui respectuosa amb els drets dels animals ( DECRET LEGISLATIU 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals ).

   Rodagat basa la seva estrategia en el control de la natalitat dels gats i proporciona formació als veïns que tenen cura de les colònies en matèria d'alimentació, higiene i salut.

   RODAGAT facilita als seus col·laboradors l'esterilització dels gats de carrer a preus assequibles gràcies als veterinaris col·laboradors.

 

4. COM HO FEM?

 

   RODAGAT ajuda als veïns, empreses o institucions que vulguin gestionar correctament les seves colònies de gats de carrer.

   A la vegada es vol difondre la filosofia de l'esterilització a tots els nivells entre la gent corrent, a fi de que esterilitzin els seus gats domèstics, i també a les administracions locals perque, en el futur, l'esterilització sigui l'únic mètode de control de les poblacions d'animals.

   RODAGAT es finança a través de subvencions i donatius. el seu àmbit d'actuació es limita al municipi de Roda de Berà.

   Si es vol que un projecte sigui viable ha d'haver-hi la implicació de les persones que alimenten la colònia de gats ferals.

   L'associació proporciona als seus socis i persones de Roda de Berà informació i mitjans per capturar els gats massa desconfiats. Es disposa de gàbies-trampa i caixes de transport adecuades, així com de preus especials a clíniques veterinàries col·laboradores.

 

   

   

 

Contacte

ASSOCIACIÓ RODAGAT

"protegim el gat carrer"
Apartat de correus 48
43883 Roda de Berà 

Tarragona

 

Correo electrònic:

infogat@rodagat.org

 

 

Rodagat en redes sociales :